Philips Градински фенер TOPIARY 1xE27 max10W LED IP44 черен

Philips Градински фенер TOPIARY 1xE27 max10W LED IP44 черен

118.99лв.
Модел: 506080000101
Наличност 5

Преглед

Създайте страхотни моменти на откритоВерсия в черно за ретро видПридайте ретро вид навън с черния вариант на фенера за стена Philips myGarden. Ретро д...

Създайте страхотни моменти на открито

Версия в черно за ретро вид

Придайте ретро вид навън с черния вариант на фенера за стена Philips myGarden. Ретро дизайнът е стилен начин да се насладите на моментите на открито. Висококачественият материал и черният завършек се вписват идеално в личния ви стил.

Защита от атмосферни въздействия


Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

 

Създайте стилна и приветлива атмосфера

Тази външна лампа за стена е проектирана според най-актуалните вкусове, тенденции и стил на живот, за да се вписва безпроблемно навън и да определя локалната среда, която винаги сте искали.

 

Висококачествени материали

Осветлението за открити пространства Philips е направено от висококачествен материал и има първокласен завършек. Това го прави солиден и дълготраен продукт, който е устойчив на корозия и петна при всякакви метеорологични условия